אצל נאג'י מסעדה עיראקית עם אוכל אותנטי. מגוון קובה ומנות עיראקיות נוספות- קבבים עיראקיים, ממולאים עיראקיים, מנות אורז, שיפודים ועוד. חומרי הגלם טריים ומגיעים יום יום מהשוק של רמלה, בו שוכנת המסעדה.
"אצל קיזלר" הינה מסעדת שף חדשה, כשרה. מעין שילוב בין מסעדה למעדנייה בה מוגשות מנות על בסיס שטרודלים. מלבד מנות בשריות, מוצעות גם מנות צמחוניות וטבעוניות בנוסף המסעדה מציעה אוכל מוכן ומעדנים לקחת הביתה בסו"פש אוכל טעים בריא בשישי מבחר של מעדנים לקחת הביתה אתם מוזמנים שף קיזלר השומר 28 חיפה ליד השוק. 2דקות ללא רמזור מהגרנד קניון בדרך הגיבורים .
מסעדה אתיופית אשר מרבית חומרי הגלם שלה מגיעים מאתיופיה. אפילו הקמח המיוחד ממנו עושים את האינגי'רה מיובא משם. לצד האוכל מגישים ארבעה סוגי בירות אתיופיות, מיובאות גם כן. אווירה צעירה, משוחררת עם אוכל שלא נתקלים בו כל יום
ניתן להזמין תפריט טבעוני והודי צמחוני בכל יום למעט שבתות וחגים.
רחל בן אלול, המשתתפת בתוכנית מאסטר שף 5, מציעה אוכל ביתי ותבשילים ביתיים ירושלמיים ואחרים, ומארחת בביתה הפרטי לפי הזמנות מראש.
מסעדת בלדנא הינה מסעדה המתמחה בתבשילים אותנטיים.
דוכן ג'חנון בצומת מעיין ברוך בגליל. המנה כוללת ג'חנון ביתי, ביצה, רסק וחריף.
מסעדת "גריל בר" במושב זיתן הינה מסעדת בשרים כשרה המציעה תפריט עשיר, שכולל מגוון בשרים, גריל, שיפודים וקבב על האש, תבשילים ביתיים, סלטים, תוספות ועוד.
מסעדת הבקתה ממוקמת בצידו של הכביש הראשי של המועצה המקומית ירכא. המסעדה מעוצבת כבקתת עץ עתיקה וייחודית ומשרה אווירה פסטורלית וכפרית. המסעדה מציעה מאכלים מזרחיים אותנטיים ומתמחה בהכנת סלטי פתיחה עממיים הנעשים מדי יום ביומו, בשרים מובחרים על האש, דגים טריים, פירות ים וקינוחים ביתיים המגיעים היישר מקונדיטוריית הבית השוכנת בסמוך למסעדה.
דוכן פריקסה בשוק מחנה יהודה שבירושלים. מציע פריקסה טוניסאי לצד בירה בטעם נענע. יש מבחר תוספות שניתן להוסיף.
מסעדה מזרחית אותנטית בקניון לב המפרץ, מציעה בשרים על האש, חומוס וסלטים מזרחיים.
מסעדה של אוכלת ביתי תימני בצפת. המקום מציע מגוון מאכלים מהעדה.
מגוון של תבשילים ביתיים, סלטים, מרקים, ירקות, קוסקוס, קציצות דגים ועוד. טאבולה ראסה- אוכל טוב בלב שמח. מקום שנותן מקום, תרבות ויצירה מקומית.
בטעמאמא תמצאו מגוון מאכלים ביתיים בסגנון עירקי
חצ'פוריה בשוק הפשפשים שבתל אביב מציעה פסט פוד גרוזיני. ניתן להרכיב את החצ'פורי באמצעות מגוון של תוספות: בשר, גבינות, ירקות, ממתקים ועוד.
במסטה צדדית ברובע הקריה באשדוד שוכנת מסעדה גרוזינית חדשה, מסעדת מארי. המסעדה נפתחה על ידי שחקן הכדורגל מישל רוס, בה מבשלת אימו של רוס לילי אוכל גרוזיני בייתי.