"בקר - אנטריקוט בכריך הממוקם בלב תל אביב מתמחה בכריכים בניחוחות דרום אמריקאים.
גוטה היא מסעדת צהרים המציעה בשרים על הגריל, תבשילים ביתיים שהוכנו ממתכונים של פעם ובילו כל הלילה בתנור, ותוספות חמות וקרות צמחוניות
גרג נמל ת"א, ממוקם על ציר הבילוי המרכזי של תל אביב ולו שתי קומות – בקומת הכניסה רחבה על דק הפונה לים וכן מקומות ישיבה אינטימיים ושקטים בתוך הסניף, ובקומה העליונה גלריה בה מתקיימים אירועים פרטיים, עסקיים והשקות.
מאפייה שהוקמה בשנת 2004 ע"י דני שאול וענת דלל, דור שלישי לאופים. הניסיון, שנות הידע הרבות ושילוב תהליכים מסורתיים ושיטות אפייה חדשניות הובילו למגוון מרהיב של סוגי מאפים, לחמים בטעמים, מאפי בריאות, מאפים מקמח מלא, עוגות, עוגיות ועוד.
מסעדת אוכל ביתי מוכן. התפריט משתנה מידי יום.
הכרמל 21 היא מסעדת פיש & צ'יפס שהינו מאכל המזוהה עם המטבח הבריטי. המסעדה ממוקמת במרכז שוק הכרמל ומגישה פיש בריטי קלאסי (דג ממגוון סוגים לבחירה שנטבל בבלילה ומטוגן בשמן עמוק, לצד צ'יפס מתובל ופריך. מסעדה קטנה ואינטימית בעיצוב פשוט וחמים.
הסניף הכשר השני של הרשת. מפעיל שירות משלוחים למשרדים וללקוחות פרטיים באזור. בסניף כ100 מקומות ישיבה וניתן לערוך אירועים במקום בתיאום מראש.
מסעדת הקצב מתמחה בבשר אנטריקוט בלבד ומזמינה את הסועדים ליהנות מאנטרקוט מיושן, איכותי, טרי ורך במיוחד המגיע במגוון צורות: סטייק, רצועות, המבורגר וקבב. הבקר במקום מגודל ברחבי הארץ ועובר יישון במרתף היישון במקום במשך 21 יום. השף פרנק אזולאי מגיש לסועדים את מגוון מנות הבשרים על מגש עץ עם מבחר רטבים, סלטי בית, לימונדה טבעית ולחם ריחני וחם שנאפה במקום. וכל זאת במחירים ידידותיים.
מסעדה המציעה מטבח מקומי במחבת עם מנות מגוונות המתאימות גם לטבעונים. בין המנות ניתן למצוא שקשוקה, תבשילים, מלבי ועוד.
רשת נודלס בר כשר בהרכבה אישית, תוך שמירה על איכות וטעם. התפריט בריא ונעשה שימוש במעט מאוד שמן.
זותא פיצה מציעה פיצה איטלקית כשרה בלב תל אביב. בזותא פיצה משתמשים בחומרי הגלם המשובחים המגיעים מרומא היישר לזותא פיצה.