חטאים מתוקים היא קונדיטורית בוטיק ובית קפה. בחטאים מתוקים תמצאו תפריט עשיר של ארוחות בוקר מפנקות, בראנץ', קייטרינג לאירועים ועוד הרבה דברים טובים...
במסעדה חנן הגבן מייצר גבינות בוטיק מחלב עיזים, בקר וכבשים בשיטות מסורתיות. במגבנה הגבינות מיוצרות ללא חומרים משמרים, מייצבים, תוספות טעם ואבקות חלב. החלב נחלב מידי יום ברפת ודיר עם פיקוח צמוד. טריות החלב והטאץ' האישי מבטיחים טעם ואיכות לגבינות השונות.
לבן יגורטייה וגלידרייה ברעננה - עסק משפחתי המתגאה ביוגורט איכותי עם התוספות המפנקות ועמים משתנים, גלידה טעימה בעבודת יד ובאווירה המשפחתית. בלבן עושים משלוחים של מארזי חצי קילו וקילו ומייצרים מספר גלידות מעולות טבעוניות!!
"לה טרטוריה", מסעדה איטלקית חלבית ומשפחתית שנפתחה באוקטובר 2006, היא התגשמות חלומם של זוג רופאים צרפתיים – תזונאית ורופא משפחה – שעשו עלייה לארצנו זה מכבר. המסעדה ממוקמת במרכז רעננה, מול מתחם יד לבנים, והיא מעוצבת בטוב טעם, עם נגיעה אישית של בעליה. המקום, המואר ברכות, הוא אינטימי ומאוד ביתי, תמצאו בו שולחנות ערוכים בקפידה, מחופים במפות לבנות, וחלל פנימי לא גדול מידי, המאפשר הצצה אל המטבח. האווירה האירופאית באה לידי ביטוי גם בשירות האדיב והמקצועי.
סניף לחם ארז ובו חנות לחם ולצדה מעדנייה מעוצבת. התפריט כולל ארוחות בוקר, סלטים, פסטות, קישים, גבינות ממחלבות בוטיק, קונפיטורות, ממרחים, לחמים ומאפים.
במיי דיר מכינים מידי יום יוגורט חלב וגבינה מחלב עיזים, יין שיראז וקברנה ובירה ישראלית תוצרת בית.
יצור הגבינות מתבצע בציוד חדיש, בשיטות מסורתיות כנהוג במחלבות קטנות באירופה, תוך הקפדה על תהליכי יצור מבוקרים. במחלבה מעבדים חלב עזים, כבשים ובקר ומייצרים כ-25 סוגי גבינות איכותיות וייחודיות: קשות, חצי קשות בשלות, גבינות עובשים וכמובן גבינות רכות ויוגורטים. בצמוד למחלבה חנות המוכרת את מוצרי המחלבה, המבקרים במקום אף יכולים לצפות בחליבת הפרות.
נטו לייט בית קפה(עם/בלי גלוטן) וחנות למוצרים ללא גלוטן.