גבריאל היא מסעדת גורמה צרפתית כשרה למהדרין. המסעדה, השוכנת בלב ירושלים, מציעה חוויה גסטרונומית מיוחדת עם מנות בסגנון צרפתי אותנטי בשילוב נגיעות מודרניות. המקום מעוצב באלגנטיות והידור, כשבקומה הראשונה מבין השתיים אווירה אינטימית ביותר. בגבריאל יכולים הסועדים ליהנות מתפריט עסקי משתלם ביותר המוגש בשעות הצהריים או מתפריט ערב קלאסי ועשיר. בנוסף, ניתן לערוך במקום אירועים עד 45 איש.
דולפין ים היא מסעדת דגים ופירות ים איכותית הממוקמת ברחוב בן שטח בירושלים. לדולפין ים תפריט אוכל עשיר ומגוון לצד תפריט יינות משובח ותפריט עסקיות אטרקטיבי.
מסעדה בשרית כשרה בירושלים. מציעה מגוון של בשים, מנות פתיחה ועוד. קיימות אופציות לצמחונים וטבעוניים.
לארא הינו ביסטרו שף ירושלמי בניצוחו של השף והבעלים ליאור חפצדי. לארא מציעה מטבח ישראלי ים-תיכוני עם נגיעות אירופאיות אותנטיות ובתפריט ישנם מגוון ספיישלים מתחלפים. המסעדה ממוקמת בחלל ירושלמי אותנטי וניתן ליהנות מכישורי השף בשל המטבח הפתוח במסעדה. במקום ניתן לערוך אירועים- במסעדה קיימים 55 מקומות ישיבה, 25 מקומות בחוץ וחדר VIP המכיל 15 מקומות. בנוסף, ניתנים שירותי קייטרינג עם מגוון מנות הבית ואפשרות להתאמת תפריט מיוחד לאירוע.