סניף גבעת שמואל הינו הסניף החדש ביותר ברשת הטאבון והמנגל. העיצוב המיוחד והאווירה הנפלאה לצד האוכל הטרי והטעים הם שמקנים למקום את ייחודו.
בכל סניפי הטאבון והמנגל עומד צוות ותיק ומיומן אשר מקפיד לשים דגש על הכנת הבשר ודואג תמיד לשירות לקוחות מוקפד תחת פיקוח הנהלת הרשת ומנהליה.
המסעדה המתולוגית חוזרת שוב לכרם התימנים! מסעדת שיפודים אותנטית בלב כרם התימנים בתל אביב.
מסעדת המטבח של סימה בקניון רמת אביב מציעה מגוון תבשילים ומאכלים ביתיים, מנות צמחוניות ועוד.
מסעדת בשרים ושיפודים בראשל"צ.
מסעדת הקצב מתמחה בבשר אנטריקוט בלבד ומזמינה את הסועדים ליהנות מאנטרקוט מיושן, איכותי, טרי ורך במיוחד המגיע במגוון צורות: סטייק, רצועות, המבורגר וקבב. הבקר במקום מגודל ברחבי הארץ ועובר יישון במרתף היישון במקום במשך 21 יום. השף פרנק אזולאי מגיש לסועדים את מגוון מנות הבשרים על מגש עץ עם מבחר רטבים, סלטי בית, לימונדה טבעית ולחם ריחני וחם שנאפה במקום. וכל זאת במחירים ידידותיים.
מסעדת בשרים ביבנה. ניתן למצוא בתפריט שווארמה, פרגיות, שניצל ועוד. בנוסף צ'יפס, סלטים, פלאפל ותבשילים. יש אופציה לפיתה או לצלחת.
מסעדת בשרים עם אווירה אינטימית הממוקמת בראשון לציון. מבחר גדול של שיפודים, שווארמה, שניצל ביתי. בנוסף, קיים מגוון סלטים ותבשילים שמאפשר מענה גם לצמחונים. מתאים גם לילדים.