שני רווה - על מסעדת קציצות 04/01/2017
מסעדת "קציצות" בשוק -המלצה חמה לסדנת בשר לקבוצות!
אתחיל בזה שלא מדובר בפרסום מלוקק אלא נטו המלצה חמה על מקום כייפי לסדנאות עם בשר איכותי ומנחה שמבין הכל בבשר. מרוב שנהננו החלטתי לשתף אתכם שגם אתם תהנו.
עשינו אתמול סדנת בשר כחלק מחגיגות יומולדת לאחת מבנות המשפחה. היינו סהכ 7 אנשים. הסדנה הועברה בהנחיית מאיר, בעל המסעדה, נכס לשושלת "קציצות אבוחצירא" המפורסמות.
נהננו מבשר איכותי מאוד, למדנו על שיטות הכנת בשר, הבדלים בין סוגי בשר וטריות הבשר, טעמנו את השוני בין בשר איכותי לבשר רגיל, למדנו על החלקים השונים בבשר הפרה ומה מומלץ להכין עם כל חלק , ותוך כדי אכלנו המון המון בשר!
היה שווה כל רגע, למרות שבמבט ראשון הופתענו שהמקום בו מועברת הסדנה היא מסעדה יחסית קטנה בסמטאות השוק אשר משתלבת עם הנוף במקום, אך להפתעתנו זה לא פגע ולו בקצת באיכות הסדנה, שהייתה ברמה גבוהה ומקצועית.
מחיר סדנאות הוא בין 100-130 שח לאדם, שווה את ההדרכה ואת כמויות הבשר שרצות שם :)
יש 2 סוגי סדנאות- סדנת בשר נתחים וסדנת חלקים פנימיים. חוצמזה המקום עובד כמסעדה במשך היום.
לתיאומים- מאיר אבו חצירא- 050-4449250, 0737020961.
כר בהשגת הרבנות ירושלים, חלק בית יוסף.
רחוב החרוב, 5, שוק מחנה יהודה. ירושלים
כדאי לכם, אתם לא תתחרטו :)