ביקרנו בסניף אבן גבירול בשבת בצהרים עם בננו בן ה- 13 האלרגי לחלב. התשובות שנתנה אחראית המשמרת הותירו אותנו המומים."אי אפשר לשטוף את משטח הכנת האוכל" "אי אפשר להשתמש במלקחים או במזלג נקיים" "הקופסא שבה נמצאים השניצלים - לא בטוח מה היה שם קודם לכן"
אנחנו אוכלים במסעדות עם בננו בארץ ובעולם ותמיד תמיד, אם קצת מתאמצים, אפשר להגיע למצב שגם הוא יאכל.
לא ביקשנו שייקחו אחריות , האחריות עלינו, כל מה שביקשנו שיתאמצו וזה היה כבר קשה מידי.
מעולם לא נתקלנו ביחס כזה!
הגרוע מכל היתה העובדה שכולנו הזמנו מנות והבן התקשה להחליט , כשהחליט מה הוא רוצה לאכול אנחנו היינו בעיצומה של הארוחה, כך נוצר מצב שכולנו אוכלים והוא מסתכל עלינו.