הסושי, שעם הגיעו לארץ נחשב כמאכל הפונה בעיקר לברנז'ה ולמביני עניין בלבד, הפך עם השנים להיות שגור בלקסיקון של כולנו כאילו נשנשנו אצות מילדות. בארץ תמצאו אינסוף סושיות ולצידן מסעדות אסייתיות רציניות המציעות חוויה יפנית יוקרתית. יצאנו למשימה - נסענו מהצפון ועד לדרום כדי למצוא עבורכם את הסושי הכי טוב בארץ. אז בפעם הבא שמתעורר חשק לרול - תוכלו לבחור את המסעדה בקלות ובמהירות
ביום ראשון 3/11 נציין את "יום הסנדוויץ' הבינלאומי". אנחנו יודעים כבר מה אנחנו רוצים בסנדוויץ' שלנו, להחזיק אותו בשתי ידיים ולתת ביס אחד מושלם שישביע ויענג. יכול להיות סנדוויץ' מושחת בג'בטה ומלא רטבים נוזלים לצדדים, זה יכול להיות באן רך כמו ענן, או אפילו סנדוויץ' סושי בצורה של משולש.
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. הנה חמש הצעות למסעדות המציעות שלל אפשרויות לסושי. אז איך אתם אוהבים את הסושי שלכם?