גם בעונת החורף, צלחת חומוס מהבילה, עדיף עם ביצה ועם יש אז גם פול ופיתה חמה – עושה עבודה לא פחות טובה ממרק עשיר. אספנו בשבילכם חומוסיות מומלצות, ועכשיו גם אתם תוכלו ליהנות מבטן מלאה ומשעת צהריים מנומנמת
שקשוקה אמתית, מעגבניות בשלות, מביצים טריות, עם לחם לבן ורך כספוג, מהסוג שיגרום לכם לחלום עליה בלילה וללקק את האצבעות ביום, היא סוד השמור ליודעי דבר בלבד. אספנו בשבילכם ארבעה סודות מארבע מסעדות – הנה השקשוקה
"בנוסף לתיבול הרגיל הוא משתמש גם בגרסה מיוחדת של בהרט, המבוססת על פקעות ורדים, ומעניקה לתבשיל ארומה מיוחדת..." רגע לפני פסח ניגבו יעל ומירב חומוס במסעדת הפינג'אן בירושלים וגם תפסו שיחה עם הבעלים, חיים
פסטיבל חמשושלים נפתח הערב (חמישי) בירושלים ואנחנו ממשיכים לעדכן עם כל מה שקורה בעיר. אירועי חוצות, שדרות מוארות, סיורים מודרכים, מוזיאונים מזמינים ומיטב המסעדות עם תפריטים מיוחדים. מומלץ להזמין מקום מראש באתר
עוד מעט נגמר החופש הגדול ואתו מתחילים החגים. תשכחו מהאריזות המוקפאות ומהממתקים לארוחת הצהריים. אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים לכם אוכל ביתי, כדי שתוכלו לאכול ארוחה ביתית ולהרגיש בבית גם אם אתם בחוץ
אמנם עכשיו קיץ, אבל לא באמת כתוב בתפריט העונתי שחובה לאכול רק פופקורן, נקניקייה בלחמנייה וגלידה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שתוכלו ליהנות בהן יחד – גם אתם וגם הילדים. וכן, לאכול אוכל טוב. גם בחופש הגדול
הגרגרים הטחונים, הטחינה, הפול, הביצה, שמן הזית, השום והפטרוזיליה הטריים. אבן המחלוקת בוויכוח שטרם הוכרע – איפה נמצא החומוס הטוב ביותר? לא ננסה לקבוע, בינתיים נמליץ לכם על ארבע מנות חומוס מעולות מחוץ לתל אביב
אדי רון והבן אביתר במסעדת הפינג'אן הסמוכה לשוק מחנה יהודה. הצ'יפס ("מהסוג הביתי מאד: קלופים וחתוכים ביד אוהבת, בלתי אחידים בגודלם ומטוגנים למידת הפריכות שמשאירה אותך עם חשק לעוד") לא מפריעים למנת הראש המנצחת