"נותרתי מוקסמת מהביתיות, מהטעמים, מהמבחר ומהפשטות, ואם גם אתם מגיעים לאזור אחוזה, עצרו לאסוף לכם כמה מאפים, ואל תשכחו לטעום את החלבה..." שירלי רחמים מוצאת בלב לבו של רחוב אחוזה ברעננה את קונדיטוריה אנה
נכנס אדר, ואתו ניחוחות אפיית אוזני המן. אם אין לכם סבתא חובבת אפייה או שכנה נדיבה שתזרוק לכם פירור פרג, אתם מוזמנים להתנחם במאפי הקונדיטוריות הנהדרים, ייתכן שתופתעו ותגלו שהם קצת יותר מעניינים מאלו של השכנה
"לחם? מלא עם אגוזים וצימוקים. ביצים? אומלט עם בצל ועשבי תיבול. רוטב לסלט - ויניגרט, אלף האיים או שום? שום. שתייה חמה או קרה? גם וגם..." שפרה צח אוכלת את ארוחת הבוקר שמוגשת כל היום בקונדיטוריה אנה ברעננה