הלילה, בתום הספירה לאחור, בחצות בדיוק, יוכרז על כניסתה של שנת 2009 לצליל פקיקתם של עשרות בקבוקי שמפניה. לכבוד הסילבסטר, מבקר היין יובל בלנקובסקי עושה לנו סדר ביינות המבעבעים, וגם ממליץ על כמה מותגים מקומיים
''ביין מרלו אסטייט 2005 ניכרת ההשקעה וההקפדה של יקב תשבי על תהליכי היצור של היין. התוצאה הסופית היא מרלו מרשים, בעל גוף מלא ואופי מורכב ומגוון...''. מבקר היין יובל בלנקובסקי ממליץ על מרלו אסטייט 2005 של יקב תשבי
איזה יין מביאים לארוחת ערב רבת משתתפים? האם קונים סוגים שונים, או מקפידים על יין זהה? מבקר היין יובל בלנקובסקי ממליץ על בקבוקי מאגנום – בקבוקי יין של ליטר וחצי. זה גם מה שהוא המליץ לארוחת הערב של נשיא צרפת ורעייתו
בימי התנ''ך התקיים בעמק האלה הקרב בן דוד לגוליית. היום ממוקמים שם יקבי עמק האלה, ומבקר היין יובל בלנקובסקי לקח זוג חברים ויצא לקרב אנין יותר, שמטרתו להכריע איזה מיינות הקברנה פרנק של היקב הוא המשובח ביותר. דרכים צדדיות
בין תפוחים לתמרים, רימונים ודגים, עוף ובקר ועוגת דבש, קשה מאוד לבחור את היין שילווה את ארוחת החג של ראש השנה. מבקר הבית, יובל בלנקובסקי, נחלץ לעזרתכם, וממליץ על יין שמתאים לכל אחד משלבי הארוחה. בברכת שנת יינות טובה
לקראת החגים המתקרבים, כדאי לבחון לעומק את נושא היין, להשקיע מעט יותר ולהביא לארוחת החג יין איכותי, שייתן כבוד לאוכל. מבקר היין יובל בלנקובסקי מחלק את היינות האדומים המקומיים לשני סוגים – כבדים ואלגנטיים, וממליץ על מותגים