מרק הנווד

מרק הנווד

תיאור המתכון

שילוב מיוחד של טעמים וחומרים הופך מרק פיקנטי זה לחוויה גסטרונומית.

אם רוצים להגיע לטעם מושלם, אין להשתמש בפולי חימצה (חומוס) מקופסה, אלא לבשל אותם טריים או להשתמש בקפואים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית ומבשלים את הבצל, השום, הסלרי והבטטה במשך 5 דקות.
מוסיפים את התבלינים (חוץ מרוטב הסויה) ואת המרק או המים. מבשלים מכוסה 15 דקות, מוסיפים את העגבניות, הפלפל ואת פולי החומוס. מבשלים עוד 10 דקות, או עד שהירקות רכים. לקראת סוף הבישול מתבלים ברוטב סויה או במלח. אפשר להוסיף פלפל חריף לפי הטעם.

הכוסברה מוסיפה למרק טעם וצבע, ונוסף על כך עוזרת נגד היווצרות גזים בקיבה.

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה