מרק בצל צרפתי באדיבות הסטודיו של דליה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בצל צרפתי באדיבות הסטודיו של דליה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 כפות חמאה
- 1 כף שמן חמניות
- 1 ק"ג בצלים חתוכים לעיגולים
- 1 כפית סוכר
- 1 כף קמח רגיל
- 1 ליטר מרק בקר (אפשרי עוף)
- 2 כפות יין לבן
- 2 כפות רוטב ווסטייר
- לחם בגט
- גבינה שוויצרית "גרוייר" (אפשרי קשקבל)
- מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם חמאה ושמן בסיר גדול + סוכר + בצל עד צבע מוזהב.
להוסיף קמח ולטגן עוד 2 דקות.
להוסיף מרק, 2 כוסות מים, יין ורוטב ווסטייר, ולבשל 25 דקות על אש נמוכה.
לטגן את לחם הבאגט ולשפשף עם השום מכל הצדדים.
להניח את הלחם על קערת המרק לפזר מעליו גבינה ואז לשים בתנור.
הערות
המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה
קישורים:הסטודיו של דליה