מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > טופו בירקות מוקפצים בסגנון סיני

טופו בירקות מוקפצים בסגנון סיני

טופו בירקות מוקפצים בסגנון סיני

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטופו בירקות מוקפצים בסגנון סיני ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

בקערה קטנה משרים את הטופו עם כף סויה, כף רוטב טריאקי ותבלינים למשך 30 דקות.
במחבת ווק גדולה מחממים כפית שמן שומשום ומאדים את הבצל.
מוציאים בעזרת כף מחוררת את הטופו מהמשרה ומשחימם אותו במחבת ומוציאים לקערה.
מאדים קלות את שאר הירקות במיצים שבמחבת הווק תוך כדי ערבוב מתמיד.
מחזירים את הטופו למחבת, מערבבים ומוסיפים את חומרי המשרה שנותרו בקערה, ומוסיפים את שמן השומשום, כף סויה, זנגביל וטבסקו, מערבבים ובודקים תיבול. מגישים חם.

הערות

זמן ההכנה
השרייה - 30 דק´
הכנה - 5 דק´
בישול - 20 דק´

2 מנות, כ-300 קלוריות / 4.5 נקודות למנה

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה