חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
מסעדות אילתמסעדות לאירועיםפרויקט מטיילים
הסקר שבועי
סושי:


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק אפונה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מרק אפונה

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 1 בצל בינוני לקצוץ ולטגן
  • 2 גזרים בינוניים לחתוך לקוביות ולהוסיף לבצל תוך כדי טיגון.
  • כ- 8 כוסות מים רותחים להוסיף לסיר
  • 1 שקית אפונה יבשה
  • חצי חבילת כוזברה קצוצה
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 2 כפות קמח רגיל מעורבבות במעט מים רגילים - הוספה לקראת סוף הבישול בתנאי שהמרק אינו סמיך מספיק לטעמכם.

מרק אפונה
אופן ההכנה

לתת למרק לרתוח פעם אחת, להניח את הסיר על להבה בינונית נמוכה ולבשל כשעה וחצי עד שעתיים.

לא לשכוח לערבב את המרק מידי פעם על מנת שלא ישרף. בסוף הבישול יש לבדוק תיבול, ניתן להוסיף מעט מלח אם חסר. לא לשכוח את הקמח שנועד להסמיך את המרק במקרה הצורך. מתקבל מרק סמיך וקרמי. למי שאוהב את המרק חלק מאד מאד- ניתן להעביר בבלנדר.

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


דיאטטי
צמחוני
כשר

קישורים:
הסטודיו של דליה



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏