מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה גורמה

עוגת גבינה גורמה

עוגת גבינה גורמה

תיאור המתכון

העוגה המומלצת של הסטודיו לכבוד שבועות!

מרכיבים

אופן ההכנה

להכניס לתנור שחומם מראש ב-160 מעלות צלזיוס ל-15 דקות, ולאחר מכן להוריד את החום ל-145 מעלות צלזיוס לפרק זמן נוסף של 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא זהובה מלמעלה (ייתכנו חריצים אחדים).

בקערה שלישית להקציף שמנת מתוקה, וכאשר מתחיל להווצר קצף להוסיף 3 כפות סוכר, את שארית הפודינג וכוס חלב. את הקרם שנוצר יש לצקת על העוגה שהתקררה, ואת העוגה עם הקרם יש להכניס למקרר לפני ההגשה

הערות

ערך קלורי לפרוסה 200 קלוריות.
העוגה עשירה בסידן ובחלבון.


המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה