עוף ברימונים

עוף ברימונים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף ברימונים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המרינדה. משרים את העוף במרינדה כמה שעות, רצוי לילה שלם. מחממים תנור ל-240 מעלות וצולים בתוכו את העוף כ-20 דקות. מברישים מדי פעם את העוף בנוזלי המרינדה. מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים עוד 30-40 דקות, או עד שהעוף מוכן. מניחים את העוף על מצע עלי ראשד ומפזרים בתוכו וסביבו את גרגרי הרימון.

משאריות המרינדה מכינים רוטב: מוסיפים 1/2 כוס יין לבן לתבנית, מנערים ומגרדים את תחתית התבנית ששאריות מן הרוטב דבקו בה, מן הסתם. מוסיפים לרוטב מעט חמאה קרה, בוחשים בכף עץ ויוצקים על העוף.

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה
לחם בשר הרצליה אירועים חדש