מרק גולאש חורפי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק גולאש חורפי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 6 בצלים קצוצים לקוביות
- 50 מל' שמן חמניות
- לחמם שמן ולטגן בצל עד שנהיה שקוף
- 750 גר' בשר בקר לגולאש חתוך לקוביות
- להוסיף את הבשר לסיר ולערבב עד שהשחים
- 15 גר' פפריקה מתוקה
- 15 גר' מלח
- 15 גר' פלפל שחור גרוס
- 10 גר' קימל
- 5 שיני שום כתושות
- 1 כף שטוחה רסק עגבניות
- ½ כוס יין אדום
- 750 מל' ציר בשר או מים
- להוסיף ולבשל עד לרתיחה, להנמיך אש ולבשל כשעה וחצי
- 1 קג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בגודל 1.5 סמ
- להוסיף ולבשל עוד שעה
- 2 יחידות פלפל ירוק חתוך לקוביות בגודל 1.5 סמ
- להוסיף ולבשל עוד חצי שעה
אופן ההכנה
2 יחידות עגבניות חתוך לקוביות בגודל 1.5 סמ
ציר בשר שיכסה את כל תחולת הסיר
להוסיף ולבשל עוד שעתיים על אש נמוכה
לטחון מעט מהירקות מתוך המרק ולהחזיר לסיר.
לערבב היטב ולבדוק תיבול.
בתאבון!