מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף בשום ודבש

עוף בשום ודבש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף בשום ודבש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום גבוה 190-210 מעלות, בקערה מערבבים את השום הדבש מלח פילפל ומיץ הלימון, מכניסים לתוך הקערה את השוקיים ומעסים את העוף במרינדה, מעברים לתבנית אפיה ושופכים מעל העוף את שאר הרוטב צולים במשך חצי שעה עד 3/4 שעה או עד שהעוף משחים כדי להפוך לאחר השחמה של צד אחד כדי ליצור צבע יפה משני הצדדים.

הערות

כדי להגיש לצד תפו''א אפויים


קישורים:
עוף בשום ודבש