מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון קציצות דג בקלה בכרפס

מתכון קציצות דג בקלה בכרפס

מתכון קציצות דג בקלה בכרפס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון קציצות דג בקלה בכרפס ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את הדג, טוחנים וסוחטים. מוסיפים את הביצים, פרורי הלחם, מחצית מכמות השום, הפטרוזילה, השמן והתבלינים ומערבבים היטב.
מנקים את הכרפס וחותכים לרצועות של 6-8 ס''מ, מבשלים במים רותחים עם מלח כחצי שעה.
בזמן שהכרפס מתבשל יוצרים מהתערובת קציצות.
מסננים את רצועות הכרפס ומסדרים בסיר רחב. מוסיפים את השום שנותר, השמן והתבלינים.
מניחים את הקציצות על הכרפס, מוסיפים ½ כוס מים ומרתיחים.
לאחר הרתיחה מבשלים כשעה שעה וחצי על אש קטנה, ומוסיפים את הלימון.