מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > בטטה אפוייה נוסח אמא

בטטה אפוייה נוסח אמא

בטטה אפוייה נוסח אמא

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבטטה אפוייה נוסח אמא ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את הדבש והג'ינג'ר.
בכל פיסת נייר מניחים במרכז מנת בטטה ומעל יוצקים את תערובת הדבש והג'נג'ר
בצורה שווה ומורחים.
מעל הבטטה מפזרים את הסוכר, טיפה פילפל ומעט קינמון סוגרים ואופים בתנור חם ב
–°200 במשך 15 דק' וממשיכים עוד כ 30 דק' בחום °160.

אם הבטטה שלמה מומלץ לחרוץ שתי וערב סביב לספיגת הטעמים.

הערות

המתכון באדיבות השף ויקטור כהן, ''דורות – מוצרי שום ותיבול''