מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה מולארד בג'ינג'ר ודבש

חזה מולארד בג'ינג'ר ודבש

חזה מולארד בג'ינג'ר ודבש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחזה מולארד בג'ינג'ר ודבש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להוריד שכבה מהשומן (צריך שישאר על חזה המולרד כ ½ ס"מ בערך).
לחרוץ חריצים בעומק השומן בצורת שתי וערב בכל שטחי השומן.

משרים כ – 4-5 שעות במיץ תפוזים וכל שאר החומרים מלבד השומשום ופרוסות
האפרסק ועלי התרד.

לחמם תנור ב – °200 , ובמחבת עבה מניחים על צד השומן ומטגנים מכל הצדדים עד
להשחמה, לאחר מכן מכניסים לתנור וצולים כ – 6-7 דקות מכל צד.

במחבת עמוקה כמו ווק ובחום גבוה מניחים את התרד עם חצי חב' חמאה או מרגרינה
בטעם חמאה תוך כדי מוסיפים 2 קוביות שום וכף אבקת מרק עוף ומקפיצים ל 2-3
דקות ומניחים על צלחת ומעל פורסים את חזה המולרד ומניחים
על התרד, מפזרים את פרוסות האפרסק ומפזרים את השומשום מעל ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות השף ויקטור כהן, ''דורות – מוצרי שום ותיבול''