מולארד בתפוחי עץ ודבש
- מתאים ל: 7 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מולארד – בשר אנין ואצילי, רך מאוד ונפלא, בעיקר עם הרוטב המתוק בעל החמצמצות העדינה! מתכון באדיבות השף דוד ביטון, מסעדת לה רלה ג'פה.
מרכיבים
- 2 ק''ג חזה מולארד מנוקה (יש להשאיר מעט שומן לטיגון)
- כוס ציר עגל
- 4 – 2 כפות דבש
- מלח
- פלפל
- 6 יח' תפוחי גרנד
- 1/2 כוס חומץ בן יין
אופן ההכנה
את המולארד:
לסמן בחריצים את החלק השומני, לטגן במחבת כבדה (על הצד השומני של הבשר) לטגן משני צידיו ולתבל.
תפוחי העץ:
לשטוף, לקלף ולהוריד ליבה, לפרוס לעיגולים ולטגן במחבת עם שמן ומרגרינה.
לאחר שהמולארד הוזהב משני צידיו, לפרוס אותו, לשפוך את שומני המולארד מהמחבת, להחזיר לאש, להוסיף למחבת החמה את החומץ, הציר והדבש.
להרתיח את הרוטב ולצמצם אותו.
להניח את פרוסות תפוח העץ על המולארד, לשפוך רוטב דבש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת לה רלה ג'פה
בת עמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה (גשר), יפו
הצג טלפון
050-7803725
|