מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מולארד בתפוחי עץ ודבש

מולארד בתפוחי עץ ודבש

מולארד בתפוחי עץ ודבש

תיאור המתכון

מולארד – בשר אנין ואצילי, רך מאוד ונפלא, בעיקר עם הרוטב המתוק בעל החמצמצות העדינה! מתכון באדיבות השף דוד ביטון, מסעדת לה רלה ג'פה.

מרכיבים

אופן ההכנה

את המולארד:
לסמן בחריצים את החלק השומני, לטגן במחבת כבדה (על הצד השומני של הבשר) לטגן משני צידיו ולתבל.
תפוחי העץ:
לשטוף, לקלף ולהוריד ליבה, לפרוס לעיגולים ולטגן במחבת עם שמן ומרגרינה.
לאחר שהמולארד הוזהב משני צידיו, לפרוס אותו, לשפוך את שומני המולארד מהמחבת, להחזיר לאש, להוסיף למחבת החמה את החומץ, הציר והדבש.
להרתיח את הרוטב ולצמצם אותו.
להניח את פרוסות תפוח העץ על המולארד, לשפוך רוטב דבש.

המתכון באדיבות
מסעדת לה רלה ג'פה בת עמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה (גשר), יפו הצג טלפון