מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלט עלי כותרת

סלט עלי כותרת

תיאור המתכון

סלט חם, עשיר ומגוון
מתאים כמנה ראשונה או עיקרית
מהנה להכנה, והתוצאה – ללקק את האצבעות

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את פילה העוף עם השום, כף דבש וחצי כוס יין
מטגנים את הבצל עש שמזהיב, מוסיפים את כף הדבש השניה עד ליצירת קרמל עדין
מוסיפים את המשמשים, התמרים והארטישוק
מוסיפים את פילה העוף עם המשרה וממשיכים לטגן
מוסיפים את העגבנייה
מוסיפים בזהירות יין לבן, מקטינים את הלהבה וממשיכים בבישול עוד 5 דק'
מגישים בצלחת עמוקה ומקשטים בגרעיני הרימון

הערות

המתכון באדיבות השף אלבוחר דודו
ממסעדת ''עלי כותרת''

תגובות

  1. סלט עלי כותרת מיקי (05/10/2005 15:53:00)
    בהוראות הכנת המתכון נרשם לטגן בצל
    אך במצרכים לא הוזכר הבצל כלל וכלל
    ובכן בכמה בצל מדובר?