Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה דניס בגריל- מסעדת פסטיס
ההמבורגר של רק בשר

פילה דניס בגריל- מסעדת פסטיס

פילה דניס בגריל- מסעדת פסטיס

תיאור המתכון

פילה דניס בגריל בתיבול פסטו שקדים לימוני, מוגש עם תפו''א בעשבי תיבול פרובאנס ופירה זוקיני.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הפסטו:
להכניס למעבד מזון את כל המרכיבים מלבד שמן הזית
להפעיל את מעבד המזון
להזליף את השמן בזרם דק עד לקבלת ממרח

לשטוף ולייבש את הפילטים
למרוח כל פילה (הצד ללא העור) בשתי כפות פסטו
להניח על תבנית משומנת (הצד של העור כלפי מטה)
לאפות 6 דקות ב-180 מעלות.
להעביר תנור למצב גריל ולאפות 3 דקות נוספות

הכנת תפוחי האדמה:
מערבבים את פרוסות תפו''א בתערובת התבלינים, שמן הזית השום מלח ופלפל.
מסדרים על גבי תבנית ואופים כחצי שעה עד 40 דקות.

הכנת פירה זוקיני:
חותכים כל זוקיני ל-4 חלקים
מבשלים עד רכות במים עם מלח פלפל, שן שום עלה דפנה וענף טימין.
מסננים את המים
מוציאים את הטימין ועלה הדפנה
מעבירים לבלנדר ללא נוזלים
לעבד למחית חלקה, להוסיף מלח ופלפל לבן לפי הטעם
להגיש חם

הערות

הרכבת המנה
על צלחת הגשה מניחים מס' פרוסות תפו''א
לצידן 2 כפות פירה זוקיני
מעל 2 פילטים כשהפסטו כלפי מעלה


קישורים:
מסעדת פסטיס
המתכון באדיבות
,
אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה