מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק- מסעדת פסטיס

דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק- מסעדת פסטיס

דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק- מסעדת פסטיס

תיאור המתכון

המתכון באדיבות שף איל לביא- PASTIS

מרכיבים

אופן ההכנה

למרוח תבנית אפייה בשמן זית, לנגב היטב את הפילטים ולהניח כשהצד עם העור כלפי מטה
בקערה גדולה לערבב את היוגורט עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס, שן שום כתושה ושתי כפות שמן זית
לפזר מעל את הקורנפלור ולערבב בעזרת מטרפה.
ליצוק את היוגורט מעל הפילטים כך שיכסה אותם באופן שווה. לפזר מעל את הסומאק והזעתר.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-7 דקות
להעביר תנור לגריל עליון ולאפות במשך 2 דקות נוספות עד להשחמה חלקית של היוגוקט.
לבדוק בעזרת קיסם או סכין קטנה שהדגים מוכנים.
לפזר צנוברים מעל ולהגיש.


קישורים:
מסעדת פסטיס
המתכון באדיבות
,