דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק- מסעדת פסטיס
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות שף איל לביא- PASTIS
מרכיבים
- 4 דגי דניס מפולטים בלי עצם
- 5 גביעי יוגורט 4% שומן
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 4 שיני שום כתושות
- 2 כפות זעתר
- 1 כף סומק
- 50 גר' צנוברים קלויים
- 1 כפית מחוקה קורנפלור
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
למרוח תבנית אפייה בשמן זית, לנגב היטב את הפילטים ולהניח כשהצד עם העור כלפי מטה
בקערה גדולה לערבב את היוגורט עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס, שן שום כתושה ושתי כפות שמן זית
לפזר מעל את הקורנפלור ולערבב בעזרת מטרפה.
ליצוק את היוגורט מעל הפילטים כך שיכסה אותם באופן שווה. לפזר מעל את הסומאק והזעתר.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-7 דקות
להעביר תנור לגריל עליון ולאפות במשך 2 דקות נוספות עד להשחמה חלקית של היוגוקט.
לבדוק בעזרת קיסם או סכין קטנה שהדגים מוכנים.
לפזר צנוברים מעל ולהגיש.
קישורים:מסעדת פסטיס