מולים בחלב קוקוס ג'ינג'ר וסויה- מסעדת פסטיס
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למולים בחלב קוקוס ג'ינג'ר וסויה- מסעדת פסטיס ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק''ג מולים נקיים ושטופים
- 1 פחית חלב קוקוס משומר (כ-350 מ''ל)
- 2 שיני שום כתוש
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- 2 כפות רוטב סויה (עדיף מסוג תמרי-המתקתק)
- 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
- 1/2 כוס ציר דגים (במידה ואין-חבל, אך אפשר בלי) או ציר ירקות
- 50 גר' חמאה
- פלפל לבן טחון
- 1 ענף למון גראס חתוך לרוחב דק
אופן ההכנה
בסיר גדול עם מכסה, להמיס את החמאה ולטגן את השום.
להוסיף את הג'ינג'ר וציר הדגים או הירקות ולצמצם ב-1/2 מהכמות
להוסיף את המולים, חלב הקוקוס, והלמון גראס ולכסות את הסיר
להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית עד לפתיחת כל הצדפות
להוסיף לסיר כוסברה וסויה ולערבב.
לטעום לתבל בפלפל לבן לפי הצורך
להגיש חם- מקובל להגיש בתוך סיר הבישול
קישורים:פסטיס