מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פריטו מיסטו- מסעדת פסטיס

פריטו מיסטו- מסעדת פסטיס

פריטו מיסטו- מסעדת פסטיס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטו מיסטו- מסעדת פסטיס ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה לרוטב:
1. מכניסים את כל המרכיבים מלבד השמנים לבלנדר או לקערה ,ומעבדים לתערובת אחידה.
2. מוזגים את השמנים בזילוף איטי תוך כדי פעולת הבלנדר או הערבול.
3. שומרים בצנצנת סגורה במקרר
4. לפני השימוש מנערים היטב ,ומוזגיםאת הכמות הרצויה

אופן ההכנה לפריטו מיסטו:
1. מערבבים עלים, נבטים ובצל עם רוטב הבלסמי.
2. מקמחים את פירות הים (לחובבי הקראנצ'יות, מומלץ להוסיף לתערובת מעט קמח תירס).
3. מתבלים את התערובת המקומחת במעט פלפל לבן ומלח.
4. נפטרים משאריות הקמח, ומעבירים את התערובת לשמן עמוק שחומם מראש ל-180 מעלות.
5. מטגנים כדקה, ומעבירים למסננת.
6. מניחים את התערובת על הסלט, מפזרים מעליה פרמזן, ומגישים.


קישורים:
פסטיס