מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה

פטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה

פטה כבד עוף ופטריות יער ביין  מרסלה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את הכבד ביין מרסלה, ברנדי, סוכר מלח ופלפל למשך הלילה.
2. למחרת ממיסים את החמאה במחבת כבדה ומטגנים את הכבדים מכל הצדדים ומצננים.
3. ממיסים במחבת אחרת חמאה ומטגנים את הפטריות והבשר המעושן עד שלא ישארו נוזלים במחבת, מתבלים במלח ובפלפל.
4. מחממים תנור לחום בינוני ( 175 ) מכניסים לתנור תבנית גדולה שתכיל בתוכה את תבנית הטרין מלאה עד למחציתה במים. מעבירים למעבד מזון את הכבד עם הנוזלים ומעבדים למחית חלקה.
5. מוסיפים את שומן האווז המומס, השמנת והחלמונים ומעבדים דקה. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.
6. יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית, זורים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בתערובת הכבד שנותר.
7. אופים 40 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בתוכו 20 דקות נוספות.
8. מצננים ושומרים במקרר כיממה לפני ההגשה .

הערות

המתכון באדיבות ''אן אמנות במטבח'' סדנאות בישול

תגובות

  1. אפשר להתייחס גם לשומרי כשרות לא יזיק אילנה (26/02/2006 14:29:00)
  2. התייחסות לשומרי כשרות בבקשה: מדינה של אוכלי חינם (19/09/2008 10:44:00)
    החלפת החמאה בשומן חזיר תעשה פלאים למתכון הזה.
    יאללה נמאסת את ושכמותך , דיי עם הכפיה הדתית בכל חור. לא טוב לך אז אל תבשלי את זה , אף אחד לא הכריח אותך לעשות זאת. למה אתם כופים את עצמכם ואת המתכונים שלכם על אחרים !