מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> פטריות ממולאות בכבד אווז ובשר מעושן בדבש תמרים

פטריות ממולאות בכבד אווז ובשר מעושן בדבש תמרים

פטריות ממולאות בכבד אווז ובשר מעושן בדבש תמרים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטריות ממולאות בכבד אווז ובשר מעושן בדבש תמרים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

2 סלסלות פטריות פורטובלו (לא גדולות)
250 גר' כבד אווז (צלוי)
100 גר' חזה אווז מעושן
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן אגוזים
מלח ופלפל שחור גרוס – לפי הטעם

לרוטב:
1 בצל
10 כפות סילאן
3/4 כוס יין אדום יבש
4 כפות סויה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
12 יח' תמרים
4 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן אגוזים