חביתת ירק

חביתת ירק

תיאור המתכון

מתכון שיהפוך חביתה למאכל בריא מזין עשיר וטעים יותר. מתכון מומלץ למי שמחפש משהו מעניין לארוחת בוקר או לארוחת ערב או לסנדביץ'

מרכיבים

אופן ההכנה

טורפים הביצים בקערית ומוסיפים החלב.
קוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה, מוסיפים לביצים ומערבבים.
שמים על מחבת חמה קצת חמאה, כשמזהיבה מוסיפים את הבלילה מהקערית. מוסיפים מעט מלח ופלפל (בהתאם לטעם). כשהחביתה מזהיבה בשוליים אפשר להפוך בזהירות, ואחרי חצי דקה על אש קטנה אפשר להגיש.

הערות

מומלץ להגיש על צלחת עם זר ירקות טריים, וגבינה קשה או מלוחה.

תגובות

  1. אחלה ארוחה שבעולם jhone (28/06/2006 06:04:00)
    בדוק ומנוסה ומומלץ !!!
  2. אחלה של מתכוןן, באלי לנסות אותוו!! אור. (16/03/2007 12:41:00)
    יואוו אייך בא לי כבר לטעוםם!!
    נשמעע כ''כ טעעעייםםם!!
    אני חולה עלל חביתת ירק זהו המאכל הכי נעים שישששששששששש, ווו.. כןן יותר מחביתה רגילהה!!!
    וזהה גם יותר בריא וטעים!!!!
  3. דליקטס של ממש... דניאל (22/02/2008 12:13:00)
    פשוט וטעים להפליא...
  4. קל וטעים..! ליטלקי המלכה..! :][: (12/05/2008 23:45:00)
    מאוד טעיםם ..! :]
    סלאמתת
  5. נחמד אאא (24/11/2010 22:03:00)
    אבל מה הקשר לירק? מעט פטרוזיליה וחצי בצל מספיקים כדי להפוך חביתה ל'' חביתת ירק''? לא בטוח.