מתכון מרק גולש (מרק גולאש)
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 2.5-3.0 שעות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון גולאש נשלח ע''י דור
מרכיבים
- 0.5 ק''ג בשר בקר
- 0.5 ק''ג חזה עוף פרגיות חתוך לקוביות של כ-2 ס''מ
- 6 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות 2-3 ס''מ
- 3 גזרים חתוכים קטן
- 2 בצלים
- פלפל מתוק
- פפריקה מתוקה
- מלח
- קופסאת רסק עגבניות
- שיני שום
אופן ההכנה
מתחילים בבישול הבצל והשום.לאחר שהזהיבו, לוקחים את הבשר מייבשים אותו בנייר סופג שמים קצת קמח על הבשר ומכניסים את זה לסיר ומטגנים עם הגזר 5 דקות עד שיתקבל צבע של טיגון.
יש צורך לערבב מידי פעם ואז להוסיף את תפוחי האדמה ולתת להם להתבשל כמה דקות.
יש להוסיף רסק עגבניות ותבלינים לפי הטעם,לכסות במים בגובה של תכולת הסיר ולהביא לרתיחה.
לבשל כ 2 -3 שעות לטעום אם יש מספיק תבלינים ולהוסיף לפי הצורך.
הערות
בתאבון!!!