נתחי חזה עוף מוקפצים עם חצילים, רוטב צ'ילי ואגוזי קשיו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לנתחי חזה עוף מוקפצים עם חצילים, רוטב צ'ילי ואגוזי קשיו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1/2 ק''ג חזה עוף חתוך לרצועות
- שמן לטיגון
- רוטב צ'ילי חריף – מתוק
- 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
- 2 חצילים קלופים וחתוכים לרצועות
- שמן לטיגון חצי עמוק
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 6 שיני שום כתושות
- 100 גר' אגוזי קשיו מטוגנים
- למשרה
- 2 כפות קורנפלור
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 כפות יין לבן יבש
- מלח, פלפל שחור
- 2 חלבונים
- 1 כפית ג'ינג'ר באבקה
אופן ההכנה
משרים את נתחי העוף במשרה למשך שעה, מטגנים את החצילים עד שיזהיבו ומניחים על נייר סופג.
מחממים במחבת מעט שמן, מוסיפים ג'ינג'ר ושום כתוש ואחרי חצי דקה את רצועות העוף. מטגנים מספר דקות עד שהעוף משנה את צבעו. מוסיפים את החצילים, רוטב סויה, רוטב צ'ילי חריף מתוק ומטגנים הכל יחד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
מסירים מהאש, מפזרים למעלה בצל ירוק ואגוזי קשיו מטוגנים ומגישים.
הערות
המתכון באדיבות ''אן – אומנות במטבח'' – סדנאות בישול ואביזרי אפייה
תגובות
-
איך בדיוק זה צמחוני???
חנה
(02/02/2007 08:18:00)
-
טופל, תודה
מנהל
(03/02/2007 17:16:00)