טו באב: פונדנט שוקולד
- מתאים ל: 14 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פונדנט פירושו בצרפתית "נמס בפה". כל ביס ממנו הוא "מכת" שוקולד טהור, עשיר ודחוס במרקם פאדג'. מושלם לחגיגות יום האהבה. באדיבות השף אסף בוזגלו.
מרכיבים
- 675 גרם שוקולד מריר באיכות טובה
- 675 גרם חמאה
- 13 ביצים
- 13 חלמונים
- 500 גרם סוכר
- 290 גרם קמח
אופן ההכנה
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה
במערבל מזון ידני מערבלים את שאר המרכיבים
מחברים יחדיו את שתי התערובות ומערבלים יחדיו כדקה
מסננים את התערובת וממלאים קעריות אישיות, חסינות חום עד ל- 3/4 גובה
אופים ב- 180 עד שהפונדנט תופס ועובר את גובה הכלי ב- 1 ס''מ
הערות
המתכון באדיבות השף אסף בוזגלו, שף מסעדת ''בוסטון פיש אנד גריל''
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:בוסטון פיש אנד גריל
המתכון באדיבות
|
מסעדת בוסטון פיש אנד גריל
טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת
הצג טלפון
053-8094515
|