מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טו באב: פונדנט שוקולד

טו באב: פונדנט שוקולד

טו באב: פונדנט שוקולד

תיאור המתכון

פונדנט פירושו בצרפתית "נמס בפה". כל ביס ממנו הוא "מכת" שוקולד טהור, עשיר ודחוס במרקם פאדג'. מושלם לחגיגות יום האהבה. באדיבות השף אסף בוזגלו.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה
במערבל מזון ידני מערבלים את שאר המרכיבים
מחברים יחדיו את שתי התערובות ומערבלים יחדיו כדקה
מסננים את התערובת וממלאים קעריות אישיות, חסינות חום עד ל- 3/4 גובה
אופים ב- 180 עד שהפונדנט תופס ועובר את גובה הכלי ב- 1 ס''מ

הערות

המתכון באדיבות השף אסף בוזגלו, שף מסעדת ''בוסטון פיש אנד גריל''


קישורים:
בוסטון פיש אנד גריל
המתכון באדיבות
מסעדת בוסטון פיש אנד גריל טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת הצג טלפון