פילו במילוי גבינות וחצילים ברוטב תאנים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לשבועות
מרכיבים
אופן ההכנה
1. מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה יחד עם 50 גר גבינת קשקבל מגוררת + 2-3 כפות עירית קצוצה+ מלח פלפל
2. מטגנים פרוסות חצילים עד להזהבה.
3. את התאנים מעבירים למעבד מזון או בלנדר + מים עד ליצירת ''מרק סמיך''. מעבירים לסיר להרתחה קלה + כפית רימונים
4. לוקחים 1 דף פילו מורחים בחמאה מומסת מקפים ל - 2 ליצירת ריבוע
5. ממלאים במילוי הגבינות(כף גדושה ) ומוסיפים מעליו פרוסת פרומעז(1/2 ס''מ) ופרוסת חציל
6. סוגרים את העלה (כמו בצל ירוק) עם חוט עבה . מכניסים לשמן עמוק בזהירות
7. לאחר הטיגון מסירים את החוט שמים על צלחת ומסביב את הרוטב
נראה טוב וגם מה זה
הערות
המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef