Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > מטבל (דיפ) גבינה בטעם פסטו

מטבל (דיפ) גבינה בטעם פסטו

מטבל (דיפ) גבינה בטעם פסטו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למטבל (דיפ) גבינה בטעם פסטו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים חצי מהגבינה במעבד מזון רגיל או קטן. מוסיפים את עלי הבזיליקום (עלים בלבד ללא הגבעולים). מפעילים עד שהבזיליקום הופך כמעט למחית.

מוסיפים את שמן הזית, את שאר הגבינה ומתבלים היטב במלח ופלפל. מפעילים עוד מספר שניות עד שנוצר מיטבל אחיד.

רצוי לשמור את המיטבל במקרר, עד להגשה, למיזוג הטעמים.

לפני שבאים האורחים מעבירים את המיטבל לקערית ומניחים אותה על מגש או צלחת הגשה מתאימים. מקיפים את המיטבל בירקות ובתוספות אחרות. מגישים כשהאורחים מגיעים הביתה