מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת גבינה ושוקולד לבן ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון קמח, סוכר וחמאה. מעבדים עד למירקם פירורי ואז מוסיפים את המים. מפסיקים את הפעולה, כשהבצק מתגבש לכדור.
משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק, באופן אחיד, כולל הדפנות. מכניסים למקפיא ל-20 דקות, ובינתיים מחממים את התנור ל-180 מעלות.
אופים את הבצק כ-10 דקות, רק עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים.
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
מכינים את מלית הגבינה: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
מערבלים במיקסר את הגבינה עם ביצים וסוכר. כשהמסה אחידה מוסיפים את תערובת השוקולד והשמנת. ממשיכים לערבל עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
יוצקים את מילוי הגבינה על הבצק האפוי ומכניסים לתנור, אופים 20 דקות, ואז מנמיכים ל-130 מעלות. אחרי 20 דקות מנמיכים ל-100 מעלות, ואופים עוד 40 דקות. מצננים על רשת.

תגובות

  1. האם יש להקציף את הביצים חגית (02/08/2005 09:42:00)
    לא ברור אם צריך להקציף את הביצים או לערבב אותם שלמות בבקשה תענו לי כי אני רוצה להכין את העוגה
    תודה רבה
  2. לצנן? אלי (27/09/2006 13:44:00)
    מה זה אומר לצנן על רשת?