Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> סופלה בטטות ופיטריות במילוי גבינת עזים בקרם פלפלים

סופלה בטטות ופיטריות במילוי גבינת עזים בקרם פלפלים

סופלה בטטות ופיטריות במילוי גבינת עזים בקרם פלפלים

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

+ לערבב יחדיו את כל מרכיבי תערובת הפטריות, להניח בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש
ל-200 מעלות כ-10 דקות. להוציא ולסנן מנוזלים.
+ לבשל את הבטטות עד לריכוך. לשים בקערת מעבד מזון את הבטטות יחד עם שאר מרכיבי התערובת ולרסק עד לקבלת מחית חלקה.
+ לשים בקערת מעבד מזון את מרכיבי המלית ולערבל.
+ לחמם תנור ל-170 מעלות. לשמן את כוסות האלומיניום בחמאה,לצקת מן המחית של הפטריות,להוסיף עיגול של גבינת עזים ולצקת מן המחית בטטה.
+ למלא תבנית אפייה במים עד חצי הגובה של כוסות האלומיניום ולהניח את הכוסות במים (באן מרי). לאפות כ-25 דקות.
+ כאשר הסופלה מוכן, לתת לו לנוח כ-5 דקות בטמפרטורת החדר ולהפוך את הסופלה בעדינות. + מכינים את רוטב הפלפלים: מרסקים את הפלפלים במעבד מזון, מסננים ומשתמשים רק בנוזלים. בתוך סיר לצמצם את המיצים של הפלפלים, מוסיפים את יתר המרכיבים ומצמצמים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
+ ניתן לחמם את הסופלה במיקרו דקה אחת בלבד.

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש