מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שיפודי פרגית בגריל, ריזוטו עדשים ועגבנייה צלויה

שיפודי פרגית בגריל, ריזוטו עדשים ועגבנייה צלויה

שיפודי פרגית בגריל, ריזוטו עדשים ועגבנייה צלויה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה למסעדת אוליב ליף

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת השיפודים:

נחתוך את הפרגיות, הבצל והפלפל לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ ונתבל במלח, פלפל, סומק, חומץ ושמן זית. נשפד בשיפודי עץ שהשרינו כ-10 דקות במים ונצרוב במחבת פסים או עדיף לצלות על מנגל פחמים.

אופן הכנת המג'דרה:

1. בסיר קטן נבשל עדשים כ-25 דקות או עד שהם מתרככים, נסנן ונניח בצד.
2. בסיר בעל תחתית כפולה נאדה אורז עם מעט שמן זית עד אשר האורז הופך חם, נתבל במלח ופלפל, נוסיף מים חמים, נערבב ונכסה את הסיר, נבשל על אש נמוכה למשך כ-15 דקות. לאחר שהאורז מוכן נניח בצד.
3. במחבת נוספת נטגן בצל עם מעט שמן זית עד אשר הופך לחום, נוסיף עדשים ואורז, נתבל במעט כמון ושמן זית. נחתוך 2 עגבניות לחצי, נתבל במלח, פלפל ושמן זית ונצרוב על מחבת פסים חמה או גריל פחמים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. שמיר??? רחל (04/08/2005 22:21:00)
    מאיפה צץ השמיר? האם המתכון מדויק?