מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> מאפה פילו במילוי תרד וגבינה עם תבשיל פירות חם

מאפה פילו במילוי תרד וגבינה עם תבשיל פירות חם

מאפה פילו במילוי תרד וגבינה עם תבשיל פירות חם

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למאפה פילו במילוי תרד וגבינה עם תבשיל פירות חם ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את תבשיל הפירות: מאדים את הבצל בחמאה, מוספים סוכר חום ובוחשים עד המסה. מוסיפים את הפירות והיין ומבשלים על להבה נמוכה, עם מכסה במשך כ-7 דקות - עד שהפירות מתרככים.
מכינים את המילוי: מערבבים את הגבינות יחד. במחבת חמה מקפיצים במשך דקה אחת את התרד והשום במעט חמאה, מעבירים למסננת ומוסיפים לגבינות, מערבבים.
חוצים את עלי הפילו ומברישים בחמאה. מניחים שני חצאי העלה אחד על השני. מניחים חצי מכמות המלית במרכז העלה, מקפלים למעטפה סביב הגבינה ומניחים על נייר אפייה. מקפלים באותו אופן גם את העלה השני.
אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות צלזיוס, במשך כ-8 דקות או עד שהבצק מזהיב. מגישים חם עם תבשיל הפירות.