מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> גראטן (סוג של פשטידה) ארטישוק, עגבניות מיובשות ומוצרלה

גראטן (סוג של פשטידה) ארטישוק, עגבניות מיובשות ומוצרלה

גראטן (סוג של פשטידה) ארטישוק, עגבניות מיובשות ומוצרלה

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

משמנים תבנית אובלית בכל הכמות של החמאה.

מפזרים את פירורי הלחם על התבנית.

מסדרים את תחתיות הארטישוק בתבנית, מעליהם 3/4 מכמות העגבניות המיובשות וכל כמות הפטרוזיליה.

מעל שמים את המוצרלה המגורדת.

מערבבים את הביצים עם השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת אחידה, מתבלים את התערובת

במלח ופלפל, ושופכים מעל הפשטידה.

מסדרים מעל את העגבניות שנותרו, ואת גבינת הפרמז'ן.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 45 דקות – עד הזהבה של הפשטידה ויציבותה.

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef