מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> אפרסקים אפויים במילוי גבינה

אפרסקים אפויים במילוי גבינה

אפרסקים אפויים במילוי גבינה

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את הגבינה עם הסירופ מייפל.

2. מקציפים במיקסר יד את החלבון ביצה והסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת הגבינה.

3. מסדרים את חצאי האפרסקים על תבנית משומנת במעט חמאה.

4. מזלפים את תערובת הגבינה במרכז חצאי האפרסקים

5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 5 דקות.

6. מומלץ להגיש את האפרסקים חמים

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef