חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
ארוחת חג במסעדה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> פשטידת בצל

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פשטידת בצל

  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

  • בצק:
  • 1/2 1 כוסות קמח מנופה
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם מרגרינה ללא מלח (או חמאה)
  • כ- 6 כפות מים קרים
  • מילוי
  • 3 בצלים גדולים פרוסים לטבעות דקות
  • 2 כפות שמן
  • 3/4 קופסה קוטג' 5%
  • 3 ביצים טרופות
  • 50גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

פשטידת בצל
אופן ההכנה

לחמם תנור ל180 מעלות

לחתוך את המרגרינה/חמאה לקוביות ולהוסיף לקמח ומלח.

לעבד עם הידיים עד שנוצרים פירורים. לטפטף את המים בזמן לישת הבצק

עד שנוצר בצק אחיד ולא דביק מדי. לשטח בתוך תבנית לקיש, לחורר עם מזלג

ולאפות בתנור 180 מעלות משך 12 דקות

לאדות את טבעות הבצל בשמן עד שיעשו שקופות.

להוסיף את שאר המצרכים ולערבב הטיב.

לצקת לחוך הבצק האפויה ולאפות 30-40 דקות בחום 180 מעלות (עד שישחים קלות).



הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef


מתאים להכנה עם ילדים
מתאים להגשה לילדים
צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים