מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> מאפה שושנים במילוי כל הבית

מאפה שושנים במילוי כל הבית

מאפה שושנים במילוי כל הבית

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

במעבד מזון מניחים קמח, שמרים, מלח וסוכר. מערבלים ומוסיפים שמן זית. מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ורך. משאירים לתפוח כ-20 דקות.
+ אחרי התפיחה מערבלים שוב את הבצק. מתפיחים לשעה.
+ מרדדים את הבצק לעובי של ½ ס''מ. מפזרים על הבצק את הגבינות, ירקות קלויים, עשבי תיבול קצוצים ואגוזים קצוצים. יוצקים מעט שמן זית מתובל ומגלגלים את הבצק לרולדה.
+ חותכים לפרוסות בעובי של 2 ס''מ, מניחים את הפרוסות בתבנית אפייה משומנת במרחק של 1 ס''מ אחת מן השניה. מורחים בשמן או בביצה טרופה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ מתפיחים עוד כ-20 דקות ואופים עד להזהבה

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef