חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
אם כבר טייק אווי אז שיהיה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידת תרד

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פשטידת תרד

  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

  • 2 שקיות של עלי תרד חי
  • חבילת בצק עלים
  • בצל בינוני קצוץ
  • שמן זית
  • מלח, פלפל
  • גבינה צהובה מגוררת
  • 4 ביצים

פשטידת תרד
אופן ההכנה

מקצצים בצל ומתגנים עם שמן זית, מוסיפים עלי תרד קצוצים.

ממליחים, מפלפלים.

כשהתערובת מצתמצמת - מסירים מהאש, מסננים מנוזלים, ושמים בצד.

לוקחים תבנית עגולה של עוגה מס' 24

פורסים את בצק העלים , חותכים שני עיגולים בגודל של תחתית התבנית.

תחתית אחת שמים בתוך התבנית, על התחתית שופכים את תערובת התרד ומיישרים, יוצרים 4 גומות בתרד ושופכים

בכל גומה ביצה.

מפזרים גבינה צהובה מגוררת, ומכסים בתחתית הבצק

השנייה. עם מזלג דוקרים את הבצק, ומורחים ביצה.

אופים בתנור בחום בינוני כ-שעה.

אחרי 40 דקות, מכבים את החום העליון, ומשאירים חום תחתון.

אפשר לאכול גם חם, וזה מאד טעים קר.

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef


מתאים להכנה עם ילדים
מתאים להגשה לילדים
צמחוני
כשר

קישורים:



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים