חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
ארוחת חג במסעדה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידת ירק (חאגינה סבזי)

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פשטידת ירק (חאגינה סבזי)

  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

מתכון פרסי

מרכיבים

  • הכלים הדרושים:
  • מחבת רחבה וגדולה
  • מחבת קטנה
  • קערה קטנה
  • קערה גדולה
  • מסננת
  • פומפייה
  • המצרכים לעשר מנות:
  • 6 ביצים
  • רבע ק"ג תפוחי אדמה
  • 3 בצלים
  • 1 כוס שמן
  • חבילה מכל אחד מהסוגים: כוסברה, פטרוזיליה, שמיר
  • בצל ירוק
  • תבלינים: כפית מלח, פילפל לבן, פילפל שחור, כורכום, מעט פפריקה חריפה

פשטידת ירק (חאגינה סבזי)
אופן ההכנה

מנקים היטב את כל הירקות, משרים בתוך קערת מים גדולה למשך כשעה. לאחר מכן שוטפים אותם מתחת למים זורמים עד שכל החול ייצא. מסננים במסננת, קוצצים את כל הירקות יחד עם הבצלים ועם הבצל הירוק, מחממים מחבת עם שמן חם ומטגנים את כל הירק יחד עם התבלינים. אחרי שזה מתקרר מעט, שופכים את מה שטיגנו לתוך קערה עמוקה, מוסיפים את הביצים, מערבבים לתערובת אחידה, מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים לתוך הקערה. מחממים שמן במחבת ועם מצקת לוקחים מתוך התערובת ומטגנים משני הצדדים. את הפשטידה אפשר להכין בעובי גדול יותר על מחבת קטנה יותר.

הערות

המתכון מתוך הספר ''ואהבתי לרעיי כמוני - סיפורה של נעימה תפילין מנשרי''


צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים