מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פסטיליה דלידאם

פסטיליה דלידאם

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק: להכין מכל החומרים בצק גמיש ויבש , לרדד לעלה ולמרוח 3-4 כפות שומן

או שמן לפזר מעט קמח,

לקפל לשלה קיפולים ולכסות במגבת למנוחה למשך כ-30 דקות.

לרדד שוב לעלה בעובי 1/2 ס"מ , לקרוץ עיגולים להניח קציצה מהבשר ולהדק רק סביב המילוי כך שבעת הטיגון נוצרת מעין שושנה.

לטגן בשמן עמוק וחם.



אופן הכנת מילוי הבשר

בשיר לשים מים עלה דפנה ובצל , להרתיח ליצור מהבשר הטחון 2 קציצות ולהוסיף לשיר לבשל במשך כשעה.

לסנן מהנוזלים ולהעביר לסיר יבש ליבש את הבשר על להבה נמוכה כ-10 דקות.

להוסיף תבלינים וחומץ לערבב היטב ליצור קציצות ולמלא את הבצק.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"