מתכון לפסח: עוגיות מרוקאיות מיוחדות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מיוחד לפסח ולמימונה
מרכיבים
- 1/4 ק''ג אגוזי בונדוק קלויים ללא קליפה
- 1 חבילת מחית תמרים (או אחד וחצי תלוי בעיסה)
- כוס אגוזים קצוצים
- כוס שקדים קצוצים
- 2 כוסות שומשום קלוי
- 2-3 כפות דבש
- כפית גדושה מהתבלין המיוחד- רס דל חנות
- כלומר: ראש החנות ובעצם התבלין המוביל בה' הידיעה
- אם אין אפשרות לרכוש אותו מוכן אפשר להכינו כך:
- לערבב 1/4 כפית מכל תבלין שלהלן:
- קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, זנגוויל,בשיבשה
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד חוץ מהשומשום.
ליצור נקניק בקוטר4-5 ס''מ ולגלגל אותו בתוך
השומשום מכל הכיוונים.
מכניסים אותו לפריזר והוא נשמר היטב.
כשעה לפני ההגשה יש להוציא אותו לפרוס
כמו נקניק ולהגיש בתוך מנג'טים.
קישורים:המתכון באדיבות אתר