מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לחם מתובל

לחם מתובל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם מתובל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים בקערה את הקמח והשמרית מוסיפים את הסוכר, שמן כף אוגנו ולשים (כמות של מים לפי העין) שההבצק יצא רך אבל לא נדבק לידיים

מתפיחים פעם ראשונה ובשניה מוסיפים המלח - מי שהשתמש בשמרית

משטחים את הבצק למלבן מורחים שמן זית, ושמים את עשבי התיבול והירקות מוסיפים (מתאים בשבועות) גבינה מגורדת (ממליצה על קשקבל או רוקפור) גס מגלגלים לגלילה ארוכה וחותכים עם הסכין לפרוסות בעובי של כשלושה סנטימטר, לוקחים תבנית מס' 28 או 26 משמנים אותה ושמים את הפרוסות כשפניהן כלפי מעלה . משאירים לתפיחה שניה ואז הם תופחים כמו שושנים עגולים, מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות עד להשחמה, והריח חברים ....אח איזה ריח שלא לדבר על הטעם


קישורים:
המתכון באדיבות אתר ''קוסקוס''