מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סכינה-חמין

סכינה-חמין

תיאור המתכון

מתכון לחמין בנוסח מרוקאי.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את החומרים של החמין בסיר חסין אש

לשהיית לילה בתנור על פי הסדר הבא:
חומוס בתחתית הסיר, מעל שמים את

רצועות הבצל וכל סוגי הבשר/עוף הרצויים,

מעל שמים את תפוחי האדמה הרגילים והמתוקים
מעל שמים את ראשי השום והביצים,

את התמרים וכל התבלינים.

ממלאים את הסיר עד לגובה הביצים

ומוסיפים את השמן ומביאים לרתיחה.

לאחר הרתיחה מנמיכים את האש

לחצי שעה ואז להעביר לתנור מחומם

מראש על תוכנית שבת או על 120 מעלות .
תוכנית התנור - רגילה (ללא טורבו)

אפיה עליון/תחתון ומחכים כל הלילה

עם הניחוח עד ליום שבת בצהריים


קישורים:
המתכון באדיבות אתר ''קוסקוס''